Fokplannen

Als alles goed gaat wordt Donja loops in het vierde kwartaal van 2016 wij duimen dan voor een succesvolle dekking door Mico (Will you be there van de loenense hoeve) van Peter en Karin van der Berg.

Wij zijn voor Mico gevallen om zijn passie, werklust en aangeboren talenten maar ook zijn zachte vriendelijke karakter en zijn bouw. Hij heeft een mooie expressieve kop en haalde op de fokdag van de GRCN bij beide keurmeesters een ZG. Er is ook nagenoeg geen verwantschap tussen Mico en Donja.

Stamboom van de pups : http://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=778095

Als u interesse heeft in en een warme mand kan bieden aan een pup uit deze combinatie, omdat u er van houdt om bezig zijn met u hond op het gebied van jacht(training), behendigheid, reddingswerk, apporteersport etc. neem dan gerust eens contact met ons op. Houd er rekening mee dat een pup van Donja en Mico een actieve hond zal zijn en dat het alleen uitlaten niet voldoende zal zijn om er een gezellige vrolijke huisgenoot aan te hebben. We vinden het leuk om kennis te maken dus aarzel niet om ons te mailen en of te bellen.


Mico heeft een eigen website waar u zijn resultaten en meer foto's kan bekijken

http://mico.jouwweb.nl/

Donja en Mico hebben rustig de tijd gehad om elkaar te leren kennen en ze kunnen het ook prima met elkaar vinden hier kunt u daar de foto's van zien
LINK