Puppys

Hoera op 25 januari hebben we gehoord dat we een succesvolle dekking door Mico hebben. Pups worden verwacht eind februari 2017.

Wij zijn voor Mico gevallen om zijn passie, werklust en aangeboren talenten maar ook zijn zachte vriendelijke karakter en zijn bouw. Hij heeft een mooie expressieve kop en haalde op de fokdag van de GRCN bij beide keurmeesters een ZG. Er is ook nagenoeg geen verwantschap tussen Mico en Donja.

Stamboom van de pups : Autumn Delight stamboom

Als u interesse heeft in en een warme mand kan bieden aan een pup uit deze combinatie, omdat u er van houdt om bezig zijn met u hond op het gebied van jacht(training), behendigheid, reddingswerk, apporteersport etc. neem dan gerust eens contact met ons op. Houd er rekening mee dat een pup van Donja en Mico een actieve hond zal zijn en dat het alleen uitlaten niet voldoende zal zijn om er een gezellige vrolijke huisgenoot aan te hebben. We vinden het leuk om kennis te maken dus aarzel niet om ons te mailen en of te bellen.


Mico (Will you be there van de loenense hoeve) van Peter en Karin van den Berg, heeft een eigen website waar u zijn resultaten en meer foto's kan bekijken

http://mico.jouwweb.nl/

Donja en Mico hebben rustig de tijd gehad om elkaar te leren kennen en ze kunnen het ook prima met elkaar vinden hier kunt u daar de foto's van zien
Foto's Donja en Mico